Wie is Judith

Judith Kuijpers-Oostenbrink bemiddelaar en  familiemediator

Judith is mediator, ouder-kindbegeleider en zij is geschoold in de methodiek Parallel Solo Ouderschap.

Parallel Solo Ouderschap

De focus van Parellel Solo Ouderschap (PSO) is de ouder-kind relatie. Binnen een PSO traject wordt niet gewerkt aan het verbeteren van de relatie tussen jou en je ex. Er wordt ook niet (rechtstreeks) ingezet op het verbeteren van de communicatie tussen jullie als ouders. 

In een PSO traject zal je gaan ervaren hoe je zelf weer meer grip krijgt op je emoties. We zetten een (symbolische )muur tussen jou en je ex-partner.

Ik werk met huiswerk zodat je tussen de gesprekken in, zelf oefeningen kan doen die jou helpen. Aan het eind van het traject zal je, je  krachtiger voelen omdat jij beter weet waar jouw invloed begint, maar ook stopt. Je bent gegroeid in de rol als vader of moeder die jij graag wil zijn, ondanks de lastige fase waarin je, je bevindt.

Judith vertelt:

Wat kan je verwachten van mij?

Bij mij aan tafel luister ik naar wat jij zegt en wil ik
te ontdekken wat ook niet gezegd wordt. Je zal mij als rustig en geduldig ervaren en tegelijkertijd kan ik scherp en soms direct zijn. Zoals van een mediator verwacht kan worden ben ik verantwoordelijk voor het proces en laat ik de verantwoordelijkheid voor de inhoud bij jou en jullie zelf. 

Van nature kijk ik naar de krachten die mensen inzetten om rechtop te staan ondanks de omstandigheden. Ik geloof in doen wat werkt en adviseer te stoppen met wat niet werkt.

Ik zal dan ook altijd proberen de ander te begrijpen in wat hem/haar beweegt. ‘’Walk a mile in their shoes.’’

Achtergrond

Judith heeft jaren in de hulpverlening gewerkt. Judith is moeder van vier kinderen en bonusmoeder van drie volwassen kinderen. Judith is getrouwd met Rob en is een dankbaar mens.

Voor informatie over Judith

www.oostenbrinkmediation.nl 

 

Judith Oostenbrink